Wie is Officekracht?

Het gezicht achter Officekracht is Anouk Kwakkel. Na een veelzijdigheid aan office functies te hebben bekleed, onder andere bij Rabobank Nederland, diverse directiesecretaresse posities in de dynamische wereld van het vastgoed en de laatste negen jaar als personal assistant en later bestuurssecretaresse bij FC Twente, heb ik vanaf januari 2017 een rustperiode ingelast om mij te richten op mijn gezin. Ook heb ik toen ruimschoots de tijd genomen te (her)ontdekken waar ik energie van krijg, waar mijn kracht en interesses liggen en aan welke werkzaamheden ik plezier beleef.

 

Zoals zo vaak blijkt, lag het antwoord voor de hand en heel dichtbij. Mijn vak, dat ik altijd met een enorme bevlogenheid had uitgeoefend, is écht mijn passie en mijn kracht. Dat verlossende inzicht heeft mij in 2018 doen besluiten mijn ervaring van de afgelopen 20 jaar te bundelen en als freelance personal assistant en/of bestuurssecretaresse verder te gaan. Dezelfde hoogwaardige inhoud en toewijding maar in een ander jasje; Officekracht dus!

 

Het is voor mij, ook in een freelance positie, erg belangrijk een goede en solide samenwerking op te bouwen. Een vertrouwensband gefundeerd op een werkrelatie waarbij respect, discretie, eerlijkheid en empathie een van de de belangrijkste pijlers zijn.

 

Wat hoop ik te bereiken?

 

"Ik kijk uit naar boeiende samenwerkingen met ambitieuze ondernemers die veel uit handen durven geven. Ondernemers waarvoor ik kostbare tijd vrij kan maken zodat zij ruimte krijgen hun persoonlijke- en organisatiedoelstellingen te behalen. Het is mijn plezier hier aan bij te dragen en mijn Officekracht voor de volle 100% in te zetten!

Hoe omschrijf ik mijzelf?

 

"Een gedreven en oplossingsgerichte assistant die de moed niet opgeeft. Een creatieve organisator met oog voor detail, een perfectionist die graag verwachtingen overtreft. Ik ben doortastend maar diplomatiek en overzie het geheel. Door mijn gevarieerde werkervaring en door een aantal jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt word je zelfstandig, proactief en nog beter in het oplossen van problemen. Bovendien leer je omgaan met andere culturen'