Referenties

Hein Trebbe, ondernemer en voormalig bestuurder Stichting FC Twente '65 BV

In de 3 jaar dat ik als bestuurder bij Stichting FC Twente '65 met Anouk heb samengewerkt, heb ik haar leren kennen als een daadkrachtige bestuurssecretaresse. Zij is prettig in de omgang, werkt met een enorme drive en is zeer flexibel waardoor wij ook op ongebruikelijke werktijden op haar assistentie konden rekenen. In haar communicatie is zij accuraat, 'to the point' en diplomatiek. Ze was in een uitzonderlijk hectische periode onze steun en toeverlaat met oog voor detail. Ik beveel haar daarom van harte aan. 


Gerald van den Belt, voormalig directeur en bestuurder FC Twente '65 BV

Als je als directeur/bestuurder bij een nieuwe organisatie in een onbekende regio in dienst treedt, dan hoop je een assistente aan je zijde te krijgen die je vanaf de eerste kennismaking wegwijs maakt, volledig ontzorgt en de introductie, zowel intern als extern, vlekkeloos laat verlopen. Bij mijn indiensttreding bij FC Twente was Anouk vanaf dag één die assistente voor mij. Zij was volledig aan mij toegewijd en heeft een belangrijke rol vervuld bij de uitvoering en realisatie van mijn doelstellingen. Zij is een zeer ervaren kracht die met haar brede kennis structuur bracht in mijn werkzaamheden en in mijn agenda. Zij stelt proactief zaken op orde, overziet het geheel, kan als spreekbuis fungeren namens de directie en brengt rust wanneer nodig. Daarnaast verrichtte ze 'als vanzelf' nog de standaard officetaken en heeft ze met veel creativiteit diverse voetbalgerelateerde events georganiseerd. Kortom, een veelzijdige assistente die ik elke ondernemer toewens!

Annemarie Exterkate, Exterkate Coaching

Anouk is fris, energiek, daadkrachtig, intelligent en innovatief. Ze houdt er van om mensen te ontzorgen en geen probleem is te groot of zij vindt er wel een oplossing voor. Door haar sensitiviteit ziet ze snel wat iemand nodig heeft en loopt zo vaak een stap voor en doet een stap extra. Haar gevoel voor humor en nuchterheid maken dat het contact met haar altijd plezierig is. Ga een kop koffie met haar drinken en je begrijpt meteen wat ik bedoel! 

Pieter Lem, voormalig eigenaar Boers & Lem

In mijn periode als kantoordirecteur bij het voormalige DTZ Zadelhoff was Anouk mijn persoonlijk secretaresse. Na haar komst reorganiseerde zij mijn archief en werkdossiers en bracht structuur aan in mijn agenda. Nadien, toen ik mijn eigen kantoor ben gestart (het huidige Boers & Lem) is zij met mij meegegaan. Zij heeft toen het hele 'kantoor/backoffice' voor mij opgezet en ingericht. Zonder haar inspanningen zou ik niet zo'n goede start hebben gemaakt! 

 


HenkJan Muller, voormalig directeur Rabobank Corporate Clients Oost-Nederland

Anouk is intrinsiek dienstverlenend ingesteld en weet wat aanpakken is. Deadlines worden door haar pro-actief bewaakt en daarbij denkt ze actief mee in oplossingen. Opdrachten worden door haar snel en accuraat uitgevoerd. Daarbij is Anouk enorm prettig in de omgang en draagt ze met haar positieve instelling zeker bij aan een plezierig werkklimaat. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar een professionele PA met Anouk in gesprek te gaan!