Superwoman?!

De PA, een Superwoman?

 

Men zegt wel eens: ‘een PA is een soort van Superwoman’. Is dat zo? Kun je die vergelijking maken? 

 

In tegenstelling tot Superwoman staat een PA liever niet in de spotlights. In tegendeel zelfs, zij is de stille kracht achter de schermen die jou als ondernemer laat excelleren. Maar daarmee is zij niet ondergeschikt aan de ondernemer. Zij is gelijkwaardig en heeft juist die kwaliteiten die de ondernemer mist. Zij is gestructureerd, nauwkeurig, organisatorisch sterk, werkt efficiënt, bewaakt de planning en deadlines, kan het spanningsveld van interne en externe belangen juist inschatten en overziet het geheel. De PA denkt altijd twee stappen vooruit en neemt proactief zaken uit handen.

 

Zij beheert jouw agenda en regelt hoe efficiënt jouw dagindeling eruitziet. Met jouw PA deel jij vertrouwelijke en persoonlijke informatie waar zij professioneel en discreet mee omgaat. Met het delen van die informatie wordt de toegevoegde waarde van de PA alleen maar groter en ontstaat er een vertrouwensband die onontbeerlijk is voor het excellent functioneren van jouw PA. Daarnaast bezit een PA de intelligentie jouw sparringpartner te zijn. Door de huidige digitalisering hoeft de PA niet meer naast jou op kantoor te zitten, zij wordt dan jouw VPA; de Virtual Personal Assistant. Op afstand maar altijd bereikbaar en flexibel inzetbaar. Klinkt bijna als Superwoman, toch? 

 

Ben jij ondernemer en heb jij behoefte aan ondersteuning door een PA? Kijk op www.officekracht.nl!

 

#virtualassistant #personalassistant #pa #officekracht