Met goede voornemens B A C K T O W O R K?

Heb ook jij in de afgelopen weken, dromend in je hangmat, goede voornemens gemaakt? Ja zeg, dat doen we toch allemaal? Rond de jaarwisseling zijn goede voornemens ‘trending topic’. In januari rennen we massaal naar de sportschool, eten we gezonder dan ooit en beloven we plechtig alleen nog maar alcohol te drinken op feesten & partijen. Meestal zijn de goede voornemens na een aantal weken niets meer dan een vage herinnering. Goede voornemens zijn nieuwe doelen, persoonlijk maar uiteraard ook zakelijk. Voor ondernemers zijn doelstellingen een continu proces die niet alleen relevant zijn in december of januari.

 

Nieuwe doelen of goede voornemens ontstaan vaak in een periode van rust, zoals in de zomervakantie. Er is ontspanning, je bent uit je dagelijkse ritme en vertrouwde omgeving, verblijft in een andere cultuur, hebt mooie ontmoetingen en doet inspiratie op. De ideale voedingsbodem voor het maken van nieuwe plannen om je onderneming een boost te geven. Je neemt je voor nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, innovaties vorm te geven en zodoende groei te realiseren. 

 

Maar, ergens wringt de schoen, want: hoe ga je dat doen? Er liggen dagelijks zoveel operationele zaken op je bordje en voor je het weet zijn de goede voornemens uit de hangmat weer ingeruild voor ‘de waan van de dag’ op kantoor. Om aan het echte ondernemen toe te komen moet je meer delegeren, een strakkere regie voeren over je agenda zodat kostbare tijd ontstaat om je doelen te realiseren. 

 

De oplossing is dichtbij, Officekracht! Jouw eigen Virtual Personal Assistant die proactief de regie houdt over je agenda, jouw e-mails beheert en afwikkelt, fungeert als spreekbuis wanneer nodig, je alert houdt, afschermt, mee vooruit denkt en allerlei ballast uit handen neemt. Kortom, zij assisteert jou bij de realisatie van je goede voornemens. Time for a change? Ik vind het een goed voornemen!